صفحه 1 از 1

انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 17 اکتبر 2011 23:21
توسط farshid
واقعا جای تاسف داره ؟؟؟تصویر
در سال 2005 کتابی تحت این عنوان
Oil Pollution and its Environmental Impact in the Arabian Gulf Region در جهان انتشار یافته است اما هیچ گونه اعتراضی نسبت به این کتاب نشده است تازه انتشارات Elsevier Science هستش.!!!!!!!!!!!!!!!



در عرصه سیاست شکست خوردن از کشورهای عربی جای تعجب نداره اما در عرصه علم واقعا خجالت آوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این کتاب رو دانلود کردم اما در سایت قرار نمیدم .



چرا نباید در کشور ما یک کتاب درست و حسابی و بین المللی چاپ بشه تا یه ذره احساس غرور کنیم.

حیف که اینجا خانواده نشسته و گرنه ...............تصویر

Re: انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 17 اکتبر 2011 23:48
توسط hejazi
خوب بزرگواران اين سايت كه علم و توانايي نوشتن چنين كتابهايي رو دارند بايد دست به كار بشند و كتاب آلودگی نفتی در خلیج فارس رو بنويسند!

Re: انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 18 اکتبر 2011 10:26
توسط AWWA
نمی خوام بحثو سیاسیش کنم ولی کشوری که نمی تونه یه دریاچه رو که تو دنیا فقط دوتا مثل اون هست،حفظ کنه، چطور می خواد یه خلیج بزرگو حفاظت کنه؟! همون بهتر که بدنش به عربا ، حداقل علمشو نداشته باشن پولشو که دارن!

Re: انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 24 اکتبر 2011 08:58
توسط atilla
حرف حساب مرسی ناهید

Re: انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 24 اکتبر 2011 20:38
توسط farshid
nahid نوشته شده:نمی خوام بحثو سیاسیش کنم ولی کشوری که نمی تونه یه دریاچه رو که تو دنیا فقط دوتا مثل اون هست،حفظ کنه، چطور می خواد یه خلیج بزرگو حفاظت کنه؟! همون بهتر که بدنش به عربا ، حداقل علمشو نداشته باشن پولشو که دارن!


با سلام
در باره ی دریاچه ی ارومیه اشتباه فاحشی که اکثر کارشناسان به خصوص کارشناسان محیط زیست می کنند دقیقا همینه؟؟؟؟؟
دریاچه ارومیه باید خشک می شد و این جز چرخه ی طبیعی آب هاست.
این دریاچه خشک خواهد شد چه الان چه صد سال دیگه.
اما خلیج فارس(پارس) فارغ از بحث آلودگی، دارای هویتی است که برای ما ایرانیان حائز اهمیت است.
در نهایت شاید حق با شما باشه پول خیلی از مشکلات رو حل می کنه اما نادانی بعضی از مسئولین همه ی مشکلات رو غیر قابل حل می کنه.

ممنون

Re: انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 25 اکتبر 2011 18:26
توسط AWWA
به نظرمن اصطلاح چرخه طبیعی درمورد دریاچه ارومیه صدق نمی کنه. به ندرت اتفاق میفته که طبیعت،ساختاری رو که طی صدها یا حتی میلیونها سال بوجود آورده، عرض هفت یا هشت سال نابودکنه!!!!!!!!!!
البته من هم قبلا" با شما هم عقیده بودم.ولی بعدازاینکه درموردش تحقیق ومطالعه کردم نظرم عوض شد. دریاچه ارومیه برای ما ایرانی ها کم اهمیته.درکشورهای اروپایی برای همچین دریاچه هایی خیلی اهمیت قائلن.چون ارزش حقیقیه این اکوسیستم ها رو خوب میدونن.توی یکی ازبرنامه های تلویزیونی دیدم که چندتا ازکشورهای خارجی می خواستن کناردریاچه ارومیه مراکز لجن درمانی بسازن ولی خوب دیگه...........
موجودی به نام آرتمیا(که فقط تو آبهای شور میتونه زندگی کنه)الان دیگه به ندرت توی دریاچه یافت میشه.حضوراون برای چرخه طبیعت(وحتی ازلحاظ درمانی)لازمه.
من مطلبی رو تو همین سایت گذاشتم با عنوان"سد سازی وبی توجهی مسئولین،عوامل خشک شدن دریاچه ارومیه"خواهش می کنم بخونیدش،متوجه منظورم میشین.یه قسمتی از اون را براتون می نویسم:
ما همچنان کاهش نزولات آسمانی را دستاویز کرده‌ایم تا بسیاری از خطاهایمان دیده نشود. پیش از این 15 رودخانه دائمی به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شد که تاکنون حدود 36 سد روی این رودخانه‌ها ساخته‌اند.
در آمریکا کتاب چاپ می‌کنند که چگونه سدها را خراب کنیم و محیط زیستمان را نجات دهیم ما همچنان به ساخت سدهایمان افتخار می‌کنیم. به طور کلی 88 سد مانع از ورد آب به این دریاچه شدند. سدها اثرات مخرب و منفی روی محیط زیست و اجتماع می‌گذارند. در حال حاضر گروهی زیست محیطی در امریکا توانسته‌اند دولت مرکزی و مقامات محلی را متقاعد کنند که 430 سد کوچک و بزرگ را از روی رودخانه های آمریکا بر دارند.»

[CENTER]آیا فقط خشکسالی باعث شده دریاچه ارومیه نفسهای آخر را بکشد؟[/CENTER]
[CENTER]به تصویر زیر به دقت نگاه کنید: [/CENTER]


[CENTER]سمت راست دریاچه ارومیه ، سمت چپ دریاچه وان فاصله ۱۴۷ کیلومتر
[/CENTER]
[CENTER]تصویر[/CENTER]

Re: انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 25 اکتبر 2011 22:56
توسط naderloo
nahid نوشته شده:در آمریکا کتاب چاپ می‌کنند که چگونه سدها را خراب کنیم و محیط زیستمان را نجات دهیم ما همچنان به ساخت سدهایمان افتخار می‌کنیم. به طور کلی 88 سد مانع از ورد آب به این دریاچه شدند. سدها اثرات مخرب و منفی روی محیط زیست و اجتماع می‌گذارند. در حال حاضر گروهی زیست محیطی در امریکا توانسته‌اند دولت مرکزی و مقامات محلی را متقاعد کنند که 430 سد کوچک و بزرگ را از روی رودخانه های آمریکا بر دارند.»
سلام با صحبت های شما موافقم ولی یه نکته هست که باید به اون بیشتر توجه شود و آن اینست که ما به سدها برای مهار آب و سیراب نمودن زمین ها نیازمندیم و احداث سد ها کار بیهوده ای نیست اگر به مناطقی که مشکل آب دارند سفر بفرمایید حیاتی بودن آنها را در خواهید یافت

مقایسه کردن شرایط کشوری چون آمریکا نیز با شرایط کشور عزیزمان کار درستی نیست کشور آمریکا کشوری توسعه یافته است آنها براحتی میتوانند سرمایه های سنگین برای خراب کردن سد ها و استفاده از سایر منابع تامین آب همچون حفر چاه ، انتقال آب و ... را فراهم نمایند حتی سالهاست از توسعه راکتور های هسته ای دست کشیده و به نیروگاههای کنترل شده هیبریدی - فسیلی روی آورده اند

ولی ما برای تامین آب و منابع مورد نیازمان سرمایه محدودی در دسترس داریم لذا گزینه های دوستدار محیط زیست ولی پرهزینه معمولا در فاز یک یا مطالعه اولیه طرح حذف میشوند

این هست که اغلب دچار مشکلات زیست محیطی و ... میشویم

شاید کم کاری در ارزیابی های زیست محیطی طرح ها که مدتی است باب شده است مربوط به خود ما زیست محیطی هاست!!!!!!!!!!!!!

Re: انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 26 اکتبر 2011 07:06
توسط AWWA
درکشورما از سد به عنوان آسانترین راه برای بدست آوردن آب استفاده میشه نه بهترین راه.
من مطلب دیگری هم درسایت قرارداده بودم باعنوان"سدها هرروز ازمحیط زیست قربانی می گیرند"که به صورت مصاحبه بود. خبرنگار ازامین علیزاده استاد دانشگاه مهندسی آبیاری مشهد سوالاتی دراین زمینه می پرسه که جوابهای ایشان بسیار قانع کننده هستند.قسمت کوچیکی ازاون روکه درادامه بحث های شما به نظرم مفید اومدن دراین قسمت آوردم:
فارس: در کشور ما چند سد بنا به ضرورت احداث شده است؟
علیزاده: باید از وزارت نیرو پرسید اما در این صورت می‌گویند همه سدها ضروری بوده است. مشکلی که وجود دارد سدسازی همواره به توصیه مشاورینی انجام می‌شود که منافع شخصی خودشان را در نظر گرفته‌اند موردی سراغ ندارم که موضوع کارشناسی احداث سد را به مشاوری ارجاع بدهند و احداث آن تایید نشود. زیرا در این صورت کار و منافع خود را از دست می‌دهند.
تا 7 الی 8 سال پیش حتی برای سدسازی گزارش زیست‌محیطی هم گرفته نمی‌شد سال پیش بخش‌نامه‌ای ابلاغ شد که گزارش اثرات زیست‌محیطی هم گرفته شود. اما من موردی را ندیده‌ام که این گزارشها توجیه کند که سدسازی به صلاح نیست و همه توجیه‌ها این بوده که باعث افزایش درآمد، بارندگی و رفاه مردم شده و جلوی سیل را می‌گیرد. ما شاید فکر کنیم که سیل پدیده طغیانگر است در حالی که بسیاری از این سیل‌ها لازم و سیر طبیعت است. طبیعت هیچ وقت بی‌حساب و کتاب نبوده و همواره به دنبال ایجاد تعادل و پایداری می‌شود.
شاید در کوتاه مدت سدسازی برای بخشی از افراد که در پایین دست سد زندگی می‌کنند مفید باشد اما در طولانی مدت هیچ سودی نخواهد داشت.

Re: انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ارسال شده: 18 اکتبر 2012 22:54
توسط farshid
با سلام

راستشو بخواهید دیگه اون رادیکالیسم گذشته رو ندارم
اینم کتاب آلودگی نفتی در خلیج .......


انتشار کتاب آلودگی نفتی در خلیج عربی

تصویر