صفحه 1 از 1

انفجار مهیب در پادگان نظامی در حومه تهران

ارسال شده: 12 نوامبر 2011 23:03
توسط naderloo
[JUSTIFY]عصر ایران -، پایتخت و شهرهای اطراف را به لرزه درآورد.

هر چند خبرهای اولیه حاکی از انفجار جایگاه گاز سی ان جی بود اما خبرهای بعدی وقوع انفجار در انبار مهمات پادگان نظامی در منطقه بیدکنه در حوالی ملارد را تایید کردند.

نماینده شهریار در مجلس در باره حادثه انفجار امروز در حوالی تهران، از انفجار امروز در پادگان نظامی در روستای «بیدگنه» از توابع شهرستان ملارد در استان البرز خبر داد و گفت: هنوز برآورد دقیقی از تلفات جانی و خسارت‌های مالی این حادثه در دسترس نیست؛ کمیته بحران برای رسیدگی به علت‌های این حادثه تشکیل شده است.

حسین گروسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، لحظاتی پیش با تأیید خبر دو انفجار پی‌درپی در حوالی شهر قدس از توابع شهریار در استان البرز گفت: شدت دو انفجار به حدی بود که صدای مهیب و لرزش آن شیشه برخی ساختمان‌های در نزدیکی محل حادثه را شکسته و مردم را شهریار و شهر قدس را وحشت‌زده کرده است.


نماینده مردم شهریار و شهر قدس در مجلس شورای اسلامی افزود: انفجار امروز در پادگان نظامی در روستای بیدگنه از توابع شهرستان ملارد در استان شهریار اتفاق افتاده است که در آن بخش چشمگیری از زاغه مهمات منفجر شده است.

وی تصریح کرد: هنوز برآورد دقیقی از جزئیات حادثه، تلفات جانی و خسارت‌های مالی این حادثه در دسترس نیست؛ کمیته بحران برای رسیدگی به علت‌های این حادثه تشکیل شده است

امروز (شنبه ۲۱ آبان) در حدود ساعت یک بعد از ظهر دو انفجار به‌نسبت شدید در حوالی شهر قدس و ملارد از توابع شهریار در استان البرز سراسر استان تهران را لرزاند.

برخی اخبار رسیده حاکی است که این انفجارها در یک جایگاه عرضه سوخت گاز طبیعی (CNG) در حوالی گرم‌دره در نزدیکی کرج اتفاق افتاده و شدت انفجار به حدی بوده است که مردم از وحشت‌زده و سراسیمه به خیابان‌ها ریختند.

به گفته شاهدان عینی از نزدیکی محل انفجار، شدت انفجار به حدی بود که شیشه‌های ساختمان دانشگاه شهر قدس فرو ریخته و دود غلیظ و سیاهی آسمان را فرا گرفته است.

شدت انفجار به حدی بوده است که حتی لرزش آن را شرقی‌ترین نقاط تهران هم احساس شده است.
[/JUSTIFY]

Re: انفجار مهیب در پادگان نظامی در حومه تهران

ارسال شده: 12 نوامبر 2011 23:19
توسط naderloo
سلام
ضمن تاسف از بروز حادثه مذکور و عرض تسلیت به بازدماندگان کلیه شهداء این حادثه،

به هر حال هر حادثه ای اگر احتمال وقوع آن با روشهای ارزیابی ریسک از قبل شناخته شود قابل پیشگیری است در کشور ما متاسفانه مدیریت ایمنی اغلب سنتی است، یعنی مدیریت ایمنی بر مبنای تجربیات و شناخت ریسک های خطر بالاست و عمده توان نیروها صرف کنترل و بازرسی روزانه از مکانهای دارای خطر زیاد صرف میشود و مدیریت ایمنی سنتی وبیش از حد توجه کردن به کنترل مداوم بر مناطق شناخت شده دارای ریسک های بالا و عدم توجه به ریسک های پیش بینی نشده دیگر و ...عمدتا حادثه ساز میشود به هر حال لزوم روی آوردن به مدیریت های ایمنی مبتنی بر روشهای شناخته شده ارزیابی ریسک کاملا مشهود است.

حتما به مطلب مدیریت سنتی HSE و ریسک های پیش بینی نشده مراجعه شود

مطالب زیر را هم ببینید:

معرفی مدل های ارزیابی ریسک
معرفی مدل های مختلف ارزیابی ریسک ها و خطرات

و...