صفحه 1 از 1

تب کریمه کنگو (CCHF) در مشهد

ارسال شده: 21 می 2012 02:19
توسط naderloo
یکی از کاربران محترم مطلبی را به سایت ارسال نموده است که ضمن تشکر از ایشان مطلب ایشان به شرح ذیل درج میگردد:
mjsadeh نوشته شده:با عرض سلام خدمت تمامی دوستان همانطور که مطلع هستید چندین روز پیش در مشهد مواردی از ابتلا به تب خونریزی دهنده گزارش شده که متاسفانه منجر به فوت دو نفر و بستری شدن چندین نفر در بخش عفونی بیمارستان امام رضا شده است که به حمدالله در حال حاضر اوضاع تحت کنترل است اما جو روانی حاکم در مشهد به گونه است که مردم بیم مصرف و خرید گوشت قرمز را دارند. جهت یادآوری اطلاعات گذشته دوستان (مخصوصاً شاغلین شبکه بهداشت و درمان) راهنمای کشوری مبارزه با تب کریمه کنگو جهت بهره برداری لازم از طریق لینک زیر قابل دانلود می باشد.

راهنمای کشوری مبارزه با تب کریمه کنگو
ضمناً یادآور می شود:- مصرف گوشت های مورد تائید دامپزشکی و ممهور شده مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
- در صورت اطمینان خاطر می توانید گوشت را حداقل به مدت 24 ساعت فریز و سپس مصرف نمائید. (ویروسCCHF به شدت به سرما حساس بوده و در کشتارگاه نیز که گوشت به مدت 24 ساعت در تونل انجماد قرار می گیرد، ویروس در صورت وجود از بین می رود.)
- از ذبح دام توسط اشخاص در مراسم حجاج، عروسی ها و... کما فی سابق حذر داده شود و از مصرف گوشت گرم جداً پرهیز شود.
- از خرید و مصرف جگر، سیرابی، کله پاچه و... فاقد مشخصات بهداشتی جداً پرهیز گردد.