اجرای مرحله نخست ستاره دار کردن رستورانها
ارسال شده: 05 ژوئن 2012 15:47
[JUSTIFY]مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای مرحله نخست ستاره کردن رستورانها برای نخستین بار در کشور خبر داد.[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY]به گزارش وب دا ، مهندس علی اصغر حسنی در حاشیه نشست توجیهی این طرح که با حضور روسای اتحادیه های رستوران داران و آشپزخانه داران برگزار شد اظهار داشت : در مرحله نخست این طرح 70 رستوران و آشپزخانه شهرستانهای مشهد و طرقبه و شاندیز زیر پوشش قرار می گیرند.[/JUSTIFY][JUSTIFY]وی با اشاره به اینکه در این طرح معیارهای بهداشتی فردی ، بهداشت و شرایط فیزیکی ساختمان ، عدم سابقه تخلف بهداشتی بر اساس فرمهای خود اظهاری تکمیل می شود خاطرنشان کرد : پس از بازدید کارشناسان بهداشت محیط و اتحادیه ها و ازریابی عملکرد هر واحد، نشانهای بهداشتی ستاره دار از یک تا پنج ستاره اعطا می شود.[/JUSTIFY][JUSTIFY]مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد منظور از اجرای این طرح را تشویق رستوران ها و آشپزخانه ها به ارتقاء بهداشت و همچنین اطلاع رسانی به زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) مبنی بر سالم بودن غذا عنوان کرد و اظهار داشت : در این طرح کارشناسان بهداشت محیط هر 45 روز یک بار شرایط صنف را در زمینه رعایت معیارهای بهداشتی مورد بررسی قرار می دهند.[/JUSTIFY][JUSTIFY]علی اصغر حسنی با اشاره به اینکه این طرح قرار است در تمامی رستورانها و آشپزخانه های مشهد و طرقبه شاندیز اجرا شود خاطر نشان کرد : اجرای این طرح در مراحل ابتدایی تاثیری در افزایش هزینه های خدماتی این صنف نخواهد داشت.[/JUSTIFY]