حل مشكل زباله هاي روستايي در چيست؟
ارسال شده: 21 ژولای 2012 18:45
حل مشكل زباله هاي روستايي(بخصوص فضولات حيواني) در چيست.
دوستان عزيز تجربيات يا راه حل ها رو ارسال كنيد.
دوستان عزيز تجربيات يا راه حل ها رو ارسال كنيد.
موژ درباره بهداشت ایمنی محیط زیست,بهداشت محیط,بهداشت حرفه ای,محیط زیست,ایمنی,آب,فاضلاب,هوا,Environmental Heath,HSE,Health,Safety,Environment,occupational health
http://mozh.ir/Forum/
سلام، خوب اگر منظور فضولات حیوانی باشد که عموما بیوگاز پیشنهاد میگردد در حال حاضر حتی میتوان از سپتیک تانک نیز بیوگاز استحصال کرد حتی نیروگاههایی وجود دارند که از بیوگاز استفاده مینمایند و در آینده نیز بیوگاز به یکی از حامل های انرژی تبدیل خواهد شد در کشورمان نیز استحصال بيوگاز و توليد برق انجام شده است و در نهایت به سمتی پیش خواهیم رفت که حتی زباله های منزل نیز مدیریت شوند، فقط مشکل به صرفه نبودن بیوگاز نسبت به انرژی ارزان در کشورمان هست که با توجه به حذف یارانه های این بخش به سویی خواهیم رفت که بیوگاز و استفاده از آن به صرفه خواهد شد.ehe نوشته شده:حل مشكل زباله هاي روستايي(بخصوص فضولات حيواني) در چيست.
دوستان عزيز تجربيات يا راه حل ها رو ارسال كنيد.
[/JUSTIFY][JUSTIFY]با احترام به نظر شما [/JUSTIFY][JUSTIFY]اول از همه به عنوان یک بهداشت محیطی باید مجدداً عرض کنم که "بهداشت محیط هم نیاز به بهداشت محیط دارد" (دقیقاً چند روز پیش در تاپیک توصیف وضعیت بهداشت محیط در ایران این نکته بسیار ظریف و کوچک و در عین حال بزرگ و پیچیده رو خدمت کلیه دوستان متذکر شدم!) فرمایش شما از نظر حقیر دقیقاً ناقض جمله فوق الذکر است![/JUSTIFY][JUSTIFY]زمانیکه بنده و شما نوعی با عنایت به اینکه افراد تحصیل کرده و روشن فکر این جامعه هستیم و در عین حالیکه در زمینه های بهداشت محیطی و زیست محیطی کسب علم کرده ایم این چنین تصوری داشته باشیم که "بيوگاز و كمپوست راه حل خوبي هستند ولي تقريبا آرمان گرايي است." مطمئناً نه تنها نخواهیم توانست ذهنیت و باورِ شدن این امور را در اجتماع پیرامون خود به ورطه عمل بکشانیم بلکه خود نیز در لاکی فرو خواهیم رفت و "بله قربان" گوی دیگران و افکار ندانسته و نسنجیده آنها خواهیم شد! یقین داشته باشید اگر جامعه امروزی پذیرش این چنین مکانیسم هایی را ندارد علتش قصور بنده و امثال بنده است که نتوانسته ایم افکار عمومی و حتی خودمان!!! را به پذیرش این چنین روشهایی جلب نمائیم. انصافاً تکنولوژی و علم ما بیشتر است یا هند؟! لالله تکنولوژی و علم ما کمتر از چین است؟! پس چرا ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم؟[/JUSTIFY][JUSTIFY]بطور کلی گفتم بازهم تکرار میکنم برای دوستانی که گوش شنوا دارند اما نمی شنوند![/JUSTIFY][JUSTIFY]علتش قصور بنده و امثال بنده است . . .[/JUSTIFY][JUSTIFY]ehe نوشته شده:من منظورم بيشتر با زباله ها و فضولات خانگي است [/JUSTIFY][JUSTIFY]و منظورم راه حلي است كه جامعه امروزي پذيرش اون رو داشته باشه[/JUSTIFY][JUSTIFY]البته بيوگاز و كمپوست راه حل خوبي هستند ولي تقريبا آرمان گرايي است.
kianali نوشته شده: [/FONT][FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif]با سلام[/FONT][/JUSTIFY][JUSTIFY][FONT=Tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif]زباله های روستایی در واقع زباله های عادیی هستند که می توان آنها را به طرق مختلف در مبدا یا در یک محل خارج از مبدا مورد کنترل و مدیریت قرار داد. اصل اول در مدیریت صحیح پسماندهای روستایی سعی در کاهش حجم پسماند تولید با یک برنامه ریزی آموزشی مناسب و بلند مدت می باشد. بهتر است تا حد ممکن پسماندهای که قابلیت مصرف مستقیم توسط دام را دارند در محل مورد استفاده قرار بگیرند. در مرحله بعد تهیه یک محل مناسب برای ذخیره تقریبا چند روزه این گروه از پسماندها در محیط روستا می باشد که با یک برنامه ریزی مناسب و همکاری چندین روستا باید اقدام به جمع آوری پسماندهای تولید شده و در نهایت دفع صحیح و زیست محیطی آنها است که در حال حاضر توصیه میشود روستا ها به صورت مشترک با نزدیکترین شهر هماهنگ شده و پسماندهای باقی مانده خود را دفع نمیاند.
سلام، ممنون ولی آقای ساده یه مورد هم باید یادآوری کنم که کشور ما بدلیل وجود منابع ارزان خداداد انرژی مثل نفت، گاز و ... به فعالیت های بیولوژیکی کمتر پرداخته شده این دلیل از کمبود تکنولوژی و چیزهای دیگه نیست خیلی ساده انرژی پاک تر، تمیز تر و ارزان تر در دسترس بوده لذا کسی دنبال استحصال گاز به روش بیولوژیک نبوده است همین الان هم نگاه کنید در اکثر روستاهای ما برق رسانی شده و خیلی از روستا ها هم گاز رسانی شده و در سایر روستا ها هم نفت با قیمت مناسب و ارزان وجود دارد.لذا نیازی نیست که به دنبال بیوگاز برویم[color=#3300FF]mjsadeh[/color] نوشته شده:با احترام به نظر شما،اول از همه به عنوان یک بهداشت محیطی باید مجدداً عرض کنم که "بهداشت محیط هم نیاز به بهداشت محیط دارد" (دقیقاً چند روز پیش در تاپیک توصیف وضعیت بهداشت محیط در ایران این نکته بسیار ظریف و کوچک و در عین حال بزرگ و پیچیده رو خدمت کلیه دوستان متذکر شدم!) فرمایش شما از نظر حقیر دقیقاً ناقض جمله فوق الذکر است!
زمانیکه بنده و شما نوعی با عنایت به اینکه افراد تحصیل کرده و روشن فکر این جامعه هستیم و در عین حالیکه در زمینه های بهداشت محیطی و زیست محیطی کسب علم کرده ایم این چنین تصوری داشته باشیم که "بيوگاز و كمپوست راه حل خوبي هستند ولي تقريبا آرمان گرايي است." مطمئناً نه تنها نخواهیم توانست ذهنیت و باورِ شدن این امور را در اجتماع پیرامون خود به ورطه عمل بکشانیم بلکه خود نیز در لاکی فرو خواهیم رفت و "بله قربان" گوی دیگران و افکار ندانسته و نسنجیده آنها خواهیم شد! یقین داشته باشید اگر جامعه امروزی پذیرش این چنین مکانیسم هایی را ندارد علتش قصور بنده و امثال بنده است که نتوانسته ایم افکار عمومی و حتی خودمان!!! را به پذیرش این چنین روشهایی جلب نمائیم. انصافاً تکنولوژی و علم ما بیشتر است یا هند؟! لالله تکنولوژی و علم ما کمتر از چین است؟! پس چرا ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم؟بطور کلی گفتم بازهم تکرار میکنم برای دوستانی که گوش شنوا دارند اما نمی شنوند!
علتش قصور بنده و امثال بنده است . . .
naderloo نوشته شده:دوست عزیز سلام، و ممنون از لطف بی حدتان در خصوص پیشنهادی که فرمودید با کلیات آن موافقم ولی ببینید حجم متان تولیدی در فرایند های بی هوازی از یک کیلو گرم س او دی در حدوده 0.35 مترمکعب است اگر سپتیک تانک جهت 50 نفر اهالی یک روستا در نظر گرفته شود و سی او دی فاضلاب در حدود 500 میلی گرم و سرانه آن 100 لیتر بر روز در نظر گرفته شود درحدود 2.5 کیلوگرم بار سی اودی را خواهیم داشت و این 2.5 کیلو گرم تنها میتواند 0.875 متر مکعب متان درروز تولید نماید میبینید که مقدار متان تولید بسیار اندک است از طرفی با توجه به وجود گاز لوله کشی با هزینه بسیار نازل تر مشکلاتی از لحاظ برآورد اقتصادی پیش خواهد آمد البته این در حالی است که راندمان سپتیک را 100 در صد در نظر بگیریم
[/JUSTIFY]naderloo نوشته شده:[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]سلام، ممنون ولی آقای ساده یه مورد هم باید یادآوری کنم که کشور ما بدلیل وجود منابع ارزان خداداد انرژی مثل نفت، گاز و ... به فعالیت های بیولوژیکی کمتر پرداخته شده این دلیل از کمبود تکنولوژی و چیزهای دیگه نیست خیلی ساده انرژی پاک تر، تمیز تر و ارزان تر در دسترس بوده لذا کسی دنبال استحصال گاز به روش بیولوژیک نبوده است همین الان هم نگاه کنید در اکثر روستاهای ما برق رسانی شده و خیلی از روستا ها هم گاز رسانی شده و در سایر روستا ها هم نفت با قیمت مناسب و ارزان وجود دارد.لذا نیازی نیست که به دنبال بیوگاز برویم