اجرای طرح غنی سازی آرد در خراسان رضوی
مدیر انجمن: naderloo
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- پست: 438
- تاریخ عضویت: 26 آپریل 2010 00:00
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
اجرای طرح غنی سازی آرد در خراسان رضوی
[JUSTIFY]کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اجرای طرح غنی سازی آرد در شهرهای زیر پوشش دانشگاه خبر داد.[/JUSTIFY][JUSTIFY] [/JUSTIFY][JUSTIFY]به گزارش وب دا ، دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به اینکه این طرح توسط معاونت بهداشتی پیشنهاد و زیر نظر معاونت غذا و دارو دانشگاه در کارخانه های آرد شهرهای زیر پوشش دانشگاه به اجرا در آمده است اظهار داشت : در این طرح سبوس ، آهن و اسید فولیک به منظور غنی سازی به آرد افزوده می شود و نانوایی ها نیز ملزم به استفاده از این آرد شده اند .[/JUSTIFY][JUSTIFY]وی با اشاره به اینکه فقر آهن یکی از مشکلات شایع در میان گروههای مختلف سنی به شمار می رود و این امر عوارض جبران ناپذیری بر سلامتی دارد اظهار داشت : این طرح راهکار تائید شده سازمان بهداشت جهانی در خصوص جلوگیری از فقر آهن است و در کشورهای مختلف بر ماده غذایی عموم مردم افزوده می شود .[/JUSTIFY][JUSTIFY]کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برخی از نانوایی ها عمل آوري بهتر و سريعتر نان به ویژه نان سنگک از آرد سفید استفاده می کردند که هیچ گونه سبوس و مواد غنی نداشت اظهار داشت : این امر در دراز مدت علاوه بر تغییر ذائقه ، موجب بروز مشکلات گوارشی و جذب نشدن ریز مغذی ها به ویژه آهن می شود .[/JUSTIFY][JUSTIFY]وی نوع آرد مصرفي ( آرد کامل ) ، نحوه و عمل آوري و نحوه پخت از مزاياي نان سالم به ویژه در نان سنگک برشمرد و افزود: آرد کامل آردي است که داراي سبوس ، انواع ويتامين ها و مواد مغذي بوده و ناني که حاوي سبوس بيشتري است رنگ تيره تري دارد.[/JUSTIFY][JUSTIFY]دکتر زهرا اباصلتی خاطر نشان کرد :سفيد بودن نان دليل بر با کيفيت تر بودن آن نمي باشد بلکه نشانگر کمبود مواد مغذي آن است.[/JUSTIFY][JUSTIFY]منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد[/JUSTIFY]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان