صفحه 1 از 6

مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:29
توسط majid8890
با سلام از تمامی عزیزان با اجازه مهندس نادرلو دعوت میکنم البته خواهش میکنم روزی یک نکته نفری در مبحث های مختلف دروس ارشد بهداشت محیط( در این پست اختصاصا در مبحث کلیات بهداشت محیط) از نکته هایی که به نظر خودتون مهم میاد را ذکر کنند فکر میکنم این کار خیلی به خودتون هم کمک خواهد کرد چون دیدگاه ها مختلفه و شاید کتابی که شما یا من میخونیم رفرنس های متفاوتی باشه پس نکته های بیشتری یاد خواهیم گرفت.
زیاد سخت نیست هر نکته ای که به نظرتون مهم میاد....تصویر

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:31
توسط majid8890
لزوم نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای زیر 4 درجه سانتی گراد و بالای 64 درجه سانتی گراد ضروری است زیرا اگر غذای پخته شده در منطقه خطر (زیر 4 درجه و بالای 64 درجه سانتی گراد) بیش از 2 ساعت قرار بگیرد، سریعا فاسد می شود .

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:32
توسط majid8890
فرایند پاستوریزاسیون مناسب می تواند تمامی باکتریهای

سایکروفیل به جز گونه های میله ای گرم مثبت تشکیل دهنده
اسپور را ازبین ببرد .
[CENTER]تصویر[/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:33
توسط majid8890
فرایند انجماد ماهی با دمای ۲۰- درجه و زمان ماند ۵-۳ روز از ایجاد بیماری مرتبط باآن جلوگیری می کند .
دمای ۶۳ درجه انگل موجود در آن را نابود می کند .

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:33
توسط majid8890
تب موج دار = تب مالت = بروسلوزیس

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:33
توسط majid8890
کلم بروکلی دارای انواع مواد غذایی شامل: ویتامین C، ویتامین A (اغلب به عنوان بتاکاروتن)، اسید فولیک، کلسیم، پتاسیم و فیبر است

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:34
توسط majid8890
برای تعیین کیفیت شیمیایی آب استخر شنا معمولاً آزمایشات کلرباقیمانده وpH اندازه گیری می شود .

حداقل ۳ مرتبه
قبل و در هنگام حداکثر استفاده از استخر اندازه گیری شود .

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:34
توسط majid8890
[CENTER]هیچگاه پاک کننده های اسیدی را [/CENTER]
[CENTER]با محلول و پودر های هیپوکلریت[/CENTER]
[CENTER] یا برم ترکیب نشود ، [/CENTER]
[CENTER]زیرا باعث انتشار گاز کلر یا برم سمی می شود [/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:35
توسط majid8890
غلظت بیش از حد سولفات مس در استخر های شنا جهت کنترل جلبک

باعث بی رنگ شدن موی سر شناگران می گردد. که غلظت زیاد آن با
استفاده از آب رقیق سازی تعدیل می شود .

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:35
توسط majid8890
[CENTER]در صورتیکه از برم و ید به عنوان عامل گندزدای آب استخر استفاده می شود [/CENTER]

[CENTER] مقادیر شان نسبت به کلر باقیمانده باید به ترتیب در ۲.۲۵ و ۳.۶ ضرب شود تا[/CENTER]
[CENTER] گندزدایی یکسانی نسبت به کلر باقیمانده داشته باشند .[/CENTER]
[CENTER]یعنی برم و کلر را می توان با روش کلر ( DPD یا دی اتیل بی فنیل آمین )[/CENTER]
[CENTER]سنجش نمود . [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]

Br = 2.25 * cl [SUP]–[/SUP]

I = 3.6 * cl [SUP]–[/SUP]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:36
توسط majid8890
[CENTER] دستگاه پایش اشعه آلفا : PROPORTIONAL COUNTER[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]پولونیم 210 دارای نقطه ذوب پایین فلزی نسبتاً فرار است ، این عنصر ساطع کننده اشعه آلفا است .[/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:37
توسط majid8890
[CENTER]اندازه گبری صوت پیچیده( ترکیبی) و فشار صوت با توجه به توزیع فرکانس [/CENTER][CENTER] [/CENTER][CENTER]Frequency Analyzer
[/CENTER]

[CENTER]تصویر[/CENTER]


[CENTER]تصویر[/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 14 مارس 2014 20:47
توسط abbasni88
طبق گزارش EPA مقدار صدای ۷۰ دسی بل در یک مواجهه ۲۴ ساعته بعنوان سروصدای محیطی در نظر گرفته شده است.

برای جلوگیری از ایجاد مزاحمت سروصدا و عدم تداخل آن با صحبت کردن و فعالیتهای نظیر خواب،کارکردن و تفریح مقدار صدای ۵۵ دسی بل برای محیط خارج و ۴۵ دسی بل را برای محیط داخلی پیشنهاد کرده است.

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 09:58
توسط majid8890
درجه حرارت پخت قسمت داخلی تخم مرغ ، ماهی و گوشت گاو ۶۳ درجه سانتی گراد است .

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 10:00
توسط majid8890
تراتوژن : به عوامل آسیب زاي رشد رویان یا جنین در دوره ي بارداري گفته می شود .

"متیل مرکوري "(جیوه ي آلی) در مغز در حال رشد تجمع می یابد و مهاجرت طبیعی سلولها را به سمت محیط قشر مغز مهار میکند و به این ترتیب تکامل مغز جنین را دچار نقصان می سازد.

تصویر