ضرورت استفاده از مواد اولیه غذایی سالم در نذورات شبهای قدر

در این انجمن به سلامت اخبار بهداشت بهداشت مدارس ارشد بهداشت دکتری بهداشت همایش بهداشت استخدام بهداشت استاندارد بهداشت میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

ارسال پست
نمایه کاربر
suldoz
حرفه ای
حرفه ای
پست: 515
تاریخ عضویت: 02 ژانویه 2011 00:00
حالت من: Badhal
محل اقامت: نقده
تماس:

ضرورت استفاده از مواد اولیه غذایی سالم در نذورات شبهای قدر

پست توسط suldoz »

[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]مهندس سید رضا غلامی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ ضمن بیان این مطلب افزود: گوشت و مرغ مصرفی در نذورات باید از مراکز مجاز سازمان دامپزشکی و دارای پروانه کسب نیز تهیه شود.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]وی در ادامه گفت: همچنین بهتر است حبوبات مورد استفاده در غذا نیز، دارای بسته بندی همراه با پروانه ساخت از وزارت بهداشت و دارای تاریخ تولید و مصرف باشند.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]معاون مرکز سلامت و محیط کار در ادامه بر ضرورت انگل زدایی و گند زدایی سبزی ها تاکید کرد و گفت: در انگل زدایی باید به ازای هر لیتر آب یک تا 3 قطره از مایع شوینده استفاده شود.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]وی در ادامه گفت: همچنین برای گند زدایی سبزی و میوه نیز باید از مواد گندزدای دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت و از مراکز مجاز مثل داروخانه تهیه شود.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif] [/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][CENTER][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]مواد غذایی پخته شده را بیش از دو ساعت در هوای آزاد نگهداری نکنید<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/CENTER][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]معاون مرکز سلامت و محیط کار بر عدم نگهداری مواد غذایی پخته شده بیش از دو ساعت در هوای آزاد تاکید کرد و گفت: مراحل پخت نذورات باید طوری صورت گیرد که حداقل 30 دقیقه تا یک ساعت بعد بتوان آن را سرو کرد.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]مهندس غلامی محدوه دمایی 4 تا 60 درجه سانتیگراد را منطقه خطر برای مواد غذایی عنوان کرد و افزود: مواد غذایی پخته شده باید در دمای زیر 4 درجه و یا بالای 60 درجه سانتیگراد تا زمان سرو آن که حداکثر به مدت 45 دقیقه می باشد، نیز نگهداری شوند.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]وی در ادامه گفت: چنانچه ماده غذایی زودتر از زمان در نظر گرفته شده آماده شد، باید بر روی شمعک روشن گاز قرار داده شود.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif] [/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][CENTER][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]ضرورت توزیع مواد غذایی گرم در ظروف گیاهی و یا ظروف آلومینیومی<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/CENTER][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]معاون مرکز سلامت و محیط کار همچنین بر استفاده از آب لوله کشی و تصفیه شده برای پخت غذا و یا آشامیدن تاکید کرد و گفت: چنانچه منطقه ای به آب لوله کشی دسترسی نداشت باید از آبی استفاده شود که از سالم بودن آن اطمینان کامل داشته و در غیر اینصورت باید کلر زنی انجام شود.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]مهندس غلامی بر عدم نگهداری مواد غذایی و انواع نوشیدنی های گرم در ظروف پلاستیکی یکبار مصرف تاکید کرد و افزود: مواد غذایی گرم باید در ظروف گیاهی و یا آلومینیومی نگهداری و توزیع شود.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، با اشاره به این که تکایا و مساجد باید ایمنی کامل را از نظر سیستم برق، گاز و دستگاه های صوتی رعایت کنند، افزود: برای طبخ و توزیع مواد غذایی در این اماکن باید از افرادی که بهداشت فردی را رعایت می کنند و کارت بهداشت دارند نیز استفاده شود.<o:p></o:p>[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma][RIGHT][HIGHLIGHT=#ffffff][FONT=Tahoma, sans-serif]وی همچنین، بر تهیه انواع مواد غذایی مناسب ماه رمضان از مراکز دارای مجوز از اتحادیه صنف خود و معتبر تاکید کرد.[/FONT][/HIGHLIGHT][/RIGHT][/FONT]
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
ارسال پست

بازگشت به “بهداشت”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان