[JUSTIFY]با سلام خدمت دوستان
اینجانب محمد ماروسی کارشناس ارشد مهندسی بهداشت محیط هستم و اخیرا در انتخابات هیئت مدیره انجمن علمی شرکت نموده و به عنوان عضو علی البدل هیئت مدیره انتخاب شدم.
و در اولین جلسه اعضای هیئت مدیره به عنوان مسئول پیگیری مشکلات صنفی انتخاب شدم.
یکی از جنبه هایی که در حال پیگیری آن هستم تلاش برای یکپارچه سازی فعالیت های جامعه بهداشت محیط در فضای وب است و در این راستا از کلیه علاقمندان درخواست همکاری دارم.
بنا دارم که با شناسایی افراد موثر در فضای وب نظیر آقای مهندس ندرلو و دیگر دوستان عرصه فعالیت جدیدی را باز کنم.
میخواهم از یک واقعیت پرده بردارم و ان اینکه اعضای هیئت مدیره انجمن علمی معمولا اعضای هیئت علمی هستند و معمولا مشغله های زیادی د ارند. از جمله این عزیزان میتوان به دکتر مصداقی نیا دکتر ندافی دکتر ناصر دکتر یزدانبخش و ... اشاره کرد. همیشه این انتقاد به انجمن وارد بوده است که چرا انجمن علمی فعالیت زیادی ندارد؟؟؟ واقعیت این است که توان کنونی انجمن با توجه به ترکیب هیئت مدیره به فعالیت های علمی و انتشار نشریه محدود می شود. و اعضای این انجمن فرصتی برای پرداختن به امور صنفی ندارند.
اما با توجه به شناختی که اینجانب دارم نگاه انجمن نسبت به مسایل صنفی مثبت است. اما توان جرایی و نیروی مناسبی برای پیگیری ندارد.
...الغرض
1. انجمن می خواهد در زمینه صنفی فعالیت کند اما با توجه به مشغله های زیاد اعضای هیئت مدیره نیروی کافی برای پیگیری مشکلات صنفی ندارد.
2. اینجانب به عنوان مسئول مشکلات صنفی و اجرایی نیز به تنهایی قادر به پیشبرد این مشکلات نیستم
3. لذا از کلیه علاقمندان و دوستان درخواست همکاری میکنم.
زمینه های همکاری
نوشتن طرح های توجیهی در زمینه مشکلات صنفی از جمله
طرح توجیهی تشکیل سازمان مهندسی محیط زیست و تشکیل تیمی برای پیگیری آن تحت نظارت و اتوریته انجمن علمی بهداشت محیط
طرح های اشتغالزایی جهت فارغ التحصیلان ( لزوم به کارگیری فارغ التحصیلان بهداشت محیط در اماکن بزرگ مانند هتل ها رستوران ها و...)
طرح های کار آفرینی در بهداشت محیط.
الزام شرکت های خدماتی به داشتن مسئول فنی بهداشت محیط
ایجاد ساختاری مناسب و نظاممند جهت آموزش الکترونیکی ( e-learning)
ایده های جدید در زمینه توسعه فعالیت های بهداشت محیط به منظور ایجاد فرصت های شغلی جدید.
و.....
توضیح: کشور عزیز ما ایران درگیر مشکلات زیست محیطی زیادی است. از جمله آنها میتوان به مشکلات گریبانگیر شهرداری ها با مدیریت زایدات شهری، مشکلات شرکت های اب و فاضلاب با راهبری بهینه تصفیه خانه ها، مشکلات موجود در صنایع غذایی و لزوم استقرار سیستمهای مدیریتی ایزو و HACCP مشکلات مرتبط با حشرات و جوندگان ناقل بیماری، مشکلات موجود در زمینه پسابهای صنعتی، مشکلات مرتبط با آلاینده های هوا، مشکلات مرتبط با فعالیت های آبرسانی و گندزدایی آب بویژه در مناطق کوچک و روستاها و بسیاری مشکلات دیگر اشاره نمود.
همانطور که ملاحضه میشود بسیاری از این مشکلات در حیطه دانشی بهداشت محیط قرار دارد.
از طرفی دیگر ما هرساله تعداد زیادی فارغ التحصیل بهداشت محیط روانه بازار کار میکنیم. برخی از این فارغ التحصیلان بر اساس توانمندی های خود در برخی زمینه ها مشغول فعالیت می شوند. اما بایستی چارچوبی بنا نهاد تا این جایگاههای شغلی نهادینه شوند. و این نیازمند چند فعالیت است
1. نوشتن طرح توجیهی با در نظر گرفتن شرایط موجود، مواد قانونی خلائ های موجود ، و جنبه های دیگر که قابلیت تصویب طرح را بالا ببرد.
2. پیگیری طرح های توجیهی بر اساس اولویت توسط یک سازمان مرجع مانند انجمن علمی از طرق مختلف مانند هیئت وزیران مجلس شورای اسلامی و ...
3. کمک به تصویب طرح از روش های گوناگون.
خواسته: حال از دوستان علاقه مند تقاضا دارم که طرح های توجیهی خود را در قالب فرمت word به پست الکترونیکی اینجانب
maroosi@gmail.com به نشانی ارسال نمایند. تا زمینه انشائ ا... گام های بعد طی شود. ساده تر برای پیشبرد فعالیت های صنفی نیازمند طرح های مناسب توجیهی هستیم. از فرصت موجود بایستی استفاده کرد. راه روشن است. بایستی با هم دیگر برای اعتلای جایگاه بهداشت محیط کشور فعالیت کنیم.
با یکپارچه نمود فعالیت های پراکنده میتوان مسیر های طولانی را در زمان کوتاهی سپری نمود.
منتظر طرح های توجیهی دوستان هستم.
ضمنا دوستان فعال در زمینه وبسایت در صورت امکان خلاصه ای از سوابق خود را برایم ایمل کنند. قصد دارم از دوستان جهت شرکت در جلسه هیئت مدیره دعوت نمایم تا زمینه فعالیت منسجم دوستان فراهم گردد.
با تشکر محمد ماروسی.[/JUSTIFY]