صفحه 1 از 1

مشخصات نانوایی و یک نانوای خوب از نظر بهداشتی

ارسال شده: 30 ژولای 2015 15:20
توسط hses
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - تمیز کردن ابزار کار
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - عدم فروش نان سفید به جای نان سبوس دار
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - دارا بودن آب گرم کن در نانوایی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - ندادن نان کپک زده به گاو
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - نظافت
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - دست خود را قبلا از کار با خمیر میشوید
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - آموزش مردم برای خرید-سردکردن-دسته بندی-بسته بندی و نگهداری نان به مردم
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانست علل بروز تاول درست روی نان
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن علل سفتی نان
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-نان را روی هم نمیریزد
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-تمیز کردن و کوتاه کردن مو
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-استراحت خمیرش کمتر از یک ساعت نیست
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-زمان پخت نانش کمتر از یک دقیقه نیست
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-تمیز کردن هر شب مغازه نانوایی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن راههای تضعیف آرد قوی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-مزایای آرد کامل را میشناسد
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن راههای تقویت آرد ضعیف
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-مزایا ورآمدن خمیر
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-ترجیح مصالح ملی بر منافع صنفی و شخصی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-براساس توصیه های علمی کار میکند نه سلیقه مردم
با اندازه گیری ph با دستگاه پی اچ سنج میتوان به وجود جوش شیرین در نان پی برد
خمیر مایه یا استارتر
کف ساب یا صابون پارو مورد استفاده در نانوایی
بلانکت یا جوهر قند مورد استفاده در پخت نان یعنی چه
رومال - مخلوطی از آب داغ و آرد که در نانوایی استفاده میشود
ترکیبات بیکینگ پودر مورد استفاده در نانوایی چیست
استفاده از جوش شیرین و جوهر قند در نانوایی ممنوع است
استفاده از جوش شیرین در نان سنگگ حرارت غیر مستقیم

Re: مشخصات نانوایی و یک نانوای خوب از نظر بهداشتی

ارسال شده: 30 ژولای 2015 16:45
توسط mazhan
hses نوشته شده:مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - تمیز کردن ابزار کار
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - عدم فروش نان سفید به جای نان سبوس دار
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - دارا بودن آب گرم کن در نانوایی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - ندادن نان کپک زده به گاو
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - نظافت
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - دست خود را قبلا از کار با خمیر میشوید
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - آموزش مردم برای خرید-سردکردن-دسته بندی-بسته بندی و نگهداری نان به مردم
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانست علل بروز تاول درست روی نان
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن علل سفتی نان
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-نان را روی هم نمیریزد
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-تمیز کردن و کوتاه کردن مو
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-استراحت خمیرش کمتر از یک ساعت نیست
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-زمان پخت نانش کمتر از یک دقیقه نیست
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-تمیز کردن هر شب مغازه نانوایی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن راههای تضعیف آرد قوی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-مزایای آرد کامل را میشناسد
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن راههای تقویت آرد ضعیف
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-مزایا ورآمدن خمیر
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-ترجیح مصالح ملی بر منافع صنفی و شخصی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-براساس توصیه های علمی کار میکند نه سلیقه مردم
با اندازه گیری ph با دستگاه پی اچ سنج میتوان به وجود جوش شیرین در نان پی برد
خمیر مایه یا استارتر
کف ساب یا صابون پارو مورد استفاده در نانوایی
بلانکت یا جوهر قند مورد استفاده در پخت نان یعنی چه
رومال - مخلوطی از آب داغ و آرد که در نانوایی استفاده میشود
ترکیبات بیکینگ پودر مورد استفاده در نانوایی چیست
استفاده از جوش شیرین و جوهر قند در نانوایی ممنوع است
استفاده از جوش شیرین در نان سنگگ حرارت غیر مستقیم
دوست
عزیز ممنونم بابت مطالب جالب وپربارتون...میخواستم بدونم چطور میتونم این مطالب وتصاویر رو سیو کنم واونارو داشته باشم ..بنده کارشناس مراکز بهداشتی هستم وجهت کارم به این مطالب نیاز دارم..ممنونم

Re: مشخصات نانوایی و یک نانوای خوب از نظر بهداشتی

ارسال شده: 06 آگوست 2015 18:13
توسط naderloo
mazhan نوشته شده:
hses نوشته شده:مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - تمیز کردن ابزار کار
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - عدم فروش نان سفید به جای نان سبوس دار
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - دارا بودن آب گرم کن در نانوایی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - ندادن نان کپک زده به گاو
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - نظافت
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - دست خود را قبلا از کار با خمیر میشوید
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی - آموزش مردم برای خرید-سردکردن-دسته بندی-بسته بندی و نگهداری نان به مردم
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانست علل بروز تاول درست روی نان
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن علل سفتی نان
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-نان را روی هم نمیریزد
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-تمیز کردن و کوتاه کردن مو
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-استراحت خمیرش کمتر از یک ساعت نیست
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-زمان پخت نانش کمتر از یک دقیقه نیست
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-تمیز کردن هر شب مغازه نانوایی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن راههای تضعیف آرد قوی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-مزایای آرد کامل را میشناسد
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-دانستن راههای تقویت آرد ضعیف
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-مزایا ورآمدن خمیر
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-ترجیح مصالح ملی بر منافع صنفی و شخصی
مشخصات یک نانوای خوب از نظر بهداشتی-براساس توصیه های علمی کار میکند نه سلیقه مردم
با اندازه گیری ph با دستگاه پی اچ سنج میتوان به وجود جوش شیرین در نان پی برد
خمیر مایه یا استارتر
کف ساب یا صابون پارو مورد استفاده در نانوایی
بلانکت یا جوهر قند مورد استفاده در پخت نان یعنی چه
رومال - مخلوطی از آب داغ و آرد که در نانوایی استفاده میشود
ترکیبات بیکینگ پودر مورد استفاده در نانوایی چیست
استفاده از جوش شیرین و جوهر قند در نانوایی ممنوع است
استفاده از جوش شیرین در نان سنگگ حرارت غیر مستقیم
دوست
عزیز ممنونم بابت مطالب جالب وپربارتون...میخواستم بدونم چطور میتونم این مطالب وتصاویر رو سیو کنم واونارو داشته باشم ..بنده کارشناس مراکز بهداشتی هستم وجهت کارم به این مطالب نیاز دارم..ممنونم
سلام، خیلی ساده میتوانید دکمه سمت راست موس را روی تصویر مورد نظر کلیک کرده و سپس گزینه Save Image As را انتخاب کنید و فایل تصویری را در میسر دلخواهتان ذخیره کنید.