روش تصفیه آب به روش MED
ارسال شده: 12 ژانویه 2017 15:17
یکی دیگر از روش های تهیه آب با خلوص بالا، جوشاندن آب و تقطیر بخار آب است که به روش MED موسوم است.اگرچه این روش از جمله قدیمی ترین روش های موجود برای تصفیه آب است اما برای آب هایی که املاح بسیار زیادی دارند(مانند آب دریا) بسیار کارامد است و بیش از نیمی از آب های تصفیه شده تولیدی در جهان از طریق این روش تولید می شود.
آب به عنوان یکی از موادی که دارای گرمای نهان ویژه ی بالایی است شناخته می شود و در فرایند MED از روش هایی برای به حداقل رساندن انرژی مورد نیاز جهت تبخیر آب استفاده می شود. در فرایند MED عمل تبخیر در لوله های متوالی رخ می دهد، که میزان فشار به طور مرتب در این لوله ها کم می شود. با کاهش فشار، دمای جوش آب پایین می آید و میزان مصرف انرژی مورد نیاز نیز پایین می آید.
مزایای روش MED:
1- مصرف پایین انرژی(میزان برق مورد نیاز کمتر از یک کیلو وات برای هر متر مکعب است).
2- تولید آب با خلوص بالا(آب تقطیر شده)
3- ثابت ماندن کیفیت آب تولیدی
آب به عنوان یکی از موادی که دارای گرمای نهان ویژه ی بالایی است شناخته می شود و در فرایند MED از روش هایی برای به حداقل رساندن انرژی مورد نیاز جهت تبخیر آب استفاده می شود. در فرایند MED عمل تبخیر در لوله های متوالی رخ می دهد، که میزان فشار به طور مرتب در این لوله ها کم می شود. با کاهش فشار، دمای جوش آب پایین می آید و میزان مصرف انرژی مورد نیاز نیز پایین می آید.
مزایای روش MED:
1- مصرف پایین انرژی(میزان برق مورد نیاز کمتر از یک کیلو وات برای هر متر مکعب است).
2- تولید آب با خلوص بالا(آب تقطیر شده)
3- ثابت ماندن کیفیت آب تولیدی