خطر هپاتیت در استخرهای آلوده
ارسال شده: 16 آگوست 2010 18:50
رئیس مرکز هپاتیت ایران با اشاره به شروع فصل گرما و آغاز سفرهای تابستانی و افزایش احتمال مصرف آب های آشامیدنی آلوده از برکه های غیربهداشتی گفت: رعایت نکات بهداشتی از سوی متصدیان استخرها در کاهش ابتلای افراد به هپاتیت موثر است.
دکترسید موید علویان در گفتگو با ایسنا با تاکید بر این که استفاده از آب و غذای غیربهداشتی در طول سفر تابستانی ابتلا به هپاتیت ویروسی آ و ای را به همراه دارد،
افزود: هپاتیت ویروسی (آ و ای) از طریق دهان منتقل می شود، به همین دلیل خوردن آب های آشامیدنی آلوده یا از برکه های آلوده می تواند منجر به بروز این بیماری شود.
وی با اشاره به افزایش سطح بهداشت مردم طی سالیان اخیر و رعایت شستشوی دست پیش از صرف غذا و پس از اجابت مزاج گفت: استفاده از لیوان اختصاصی یکبار مصرف و رعایت نکات بهداشتی از سوی متصدیان استخرها در کاهش ابتلای افراد به هپاتیت موثر است.
علویان عدم رعایت نکات بهداشتی در دندانپزشکی ها را یکی از راه های انتقال ویروس هپاتیت عنوان کرد و افزود: رعایت نکات بهداشتی از جمله وجود دستگاه اتوکلاو یا وسایل ضدعفونی کننده در مطب ها الزامی است.
دکترسید موید علویان در گفتگو با ایسنا با تاکید بر این که استفاده از آب و غذای غیربهداشتی در طول سفر تابستانی ابتلا به هپاتیت ویروسی آ و ای را به همراه دارد،
افزود: هپاتیت ویروسی (آ و ای) از طریق دهان منتقل می شود، به همین دلیل خوردن آب های آشامیدنی آلوده یا از برکه های آلوده می تواند منجر به بروز این بیماری شود.
وی با اشاره به افزایش سطح بهداشت مردم طی سالیان اخیر و رعایت شستشوی دست پیش از صرف غذا و پس از اجابت مزاج گفت: استفاده از لیوان اختصاصی یکبار مصرف و رعایت نکات بهداشتی از سوی متصدیان استخرها در کاهش ابتلای افراد به هپاتیت موثر است.
علویان عدم رعایت نکات بهداشتی در دندانپزشکی ها را یکی از راه های انتقال ویروس هپاتیت عنوان کرد و افزود: رعایت نکات بهداشتی از جمله وجود دستگاه اتوکلاو یا وسایل ضدعفونی کننده در مطب ها الزامی است.