کتب پایگاه مهندسی بهداشت محیط
ارسال شده: 19 ژوئن 2009 04:50
[align=justify]كليه مطالب و لينك هاي معرفي شده در چندين بخش و مربوط به مقاله هاي وكتب سايت پايگاه معتبر مهندسي بهداشت محيط ايران بوده و مستقيما از هاست آن سايت دانلود ميگردد در اين بحث لينك هاي مرتبط سايت مذكور جمع آوري گرديده تا دسترسي آسان تري به آنها بوجود آيد سعي ما بر انتشار و در دسترس بيشتر قرار دادن اطلاعات سايت مذكور است و ديگر هيچ، لينك ها به صورت مستقيم فايل هاي PDF مربوطه را دانلود مينمايد ويا به صورت غير مستقيم از سايت مذكور .برای استفاده از مطالب ذیل بایستی فایل pdf که در لینک های ذیل وجود دارد را بر روی کامپیوتر خود با استفاده از کلیک سمت راست موس روی گزینه مورد نیاز و انتخاب گزینه save to target و يا Save Link as دانلود نمایید وهمچنين ميتوانيد از برنامه هاي مديريت دانلود براي دانلود بهتر و مطمئن تر(نظير Internet Download Manager و...) استفاده كنيد[/align]
مبانی تصفيه فاضلاب (EPA)
مبانی تصفيه بیولوژیکی فاضلاب(اسلاید)
کتاب: تکنولوژیهای تصفیه فاضلاب (EPA)
کتاب: تصفیه پساب فاضلاب توسط زمین (EPA)
کتاب: مدیریت سیستمهای تصفیه در محل (EPA)
مشکلات راهبری لجن فعال و رشهای کنترل آنها
کتاب: گندزداها و اکسيدکننده ها (EPA)
رهنمودهای میکربی پساب جهت آبیاری فضای سبز (WHO)
گندزدایی فاضلاب با UV
کتاب: آناليز فاضلاب جهت استفاده در کشاورزی (WHO)
گندزدایی فاضلاب با ازن
کتاب: تکنولوژیهای مدیریت بیوسالید (EPA)
فرمولهای کاربردی در آب و فاضلاب
وتلندهای زیر سطحی (EPA)
بیوراکتورهای غشایی (EPA)
لاگون با هوادهی جزئی (EPA)
کتاب: کنترل کیفیت در آزمایشگاههای فاضلاب (EPA)
لاگون با هوادهی دیفیوزری (EPA)
استاندارد استفاده مجدد از فاضلاب در ایران
استانداردهای نمونه برداری و آزمایش فاضلاب (ایران)
متون قابل دانلود در زمینه آب
کتاب: کنترل آلودگی آب (WHO)
کتاب: پايش کيفيت آب (WHO)
کتاب: ارزیابی کیفیت آب (WHO)
کتاب: تصفیه آب و کنترل پاتوژنها (WHO)
کتاب: رهنمودهای کيفی آب آشاميدنی (WHO)
کتاب: بهداشت آب از نظر آلاينده های شيميايی (WHO)
کتاب: شمارش بشقابی هتروتروفيک (EPA)
کتاب: کمیت آب مصرفی در مسکن (WHO)
بیماریهای منتقله از آب (WHO)
تصفيه آب در شرايط اضطراری (WHO)
ميکروبيولوژی آب در شبکه های توزيع (WHO)
کتاب: تامین آب در شرایط اضطراری (WHO)
شاخصهای کیفیت میکربی آب (WHO)
قانون کلی فرمها برای اجتماعات کوچک (EPA)
کتاب: کنترل عوامل میکربی در شبکه توزیع (WHO)
میکروبیولوژی بیوفیلم در شبکه توزیع
اثرات بهداشتی ناشی از رشد بیوفیلم در شبکه توزیع(EPA)
کتاب: باکتریها درآب آشاميدنی (EPA)
کتاب: آئروموناس در آب آشاميدنی (EPA)
کتاب: ملیکوباکتریومها در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب: کریپتوسپوریدیوم در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب:معیارهای کیفی آی جهت مصارف تفریحی
کتاب: لژیونلا در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب:سموم سیانوباکترها در آب (WHO)
کتاب: ژیاردیا در آب آشامیدنی (EPA)
جلبکهای آب شیرین (WHO)
کنترل طعم وبوی آب
طعم وبوی آب (اسلاید)
مبانی انعقاد و لخته سازی
انعقاد و لخته سازی (اسلاید)
انعقاد، لخته سازی و فیلتراسیون
مقدمه ای بر انعقاد
تصفیه آب (فیلتراسیون)
مبانی فیلتراسیون آب
اهمیت کدورت در تصفیه آب
کتاب: حذف آرسنیک از آب(EPA)
سولفيد هیدروژن به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی
کتاب: سموم سیانوباکترها در آب(WHO)
گندزدایی آب آشاميدنی(WHO)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی1(EPA)
گندزداها و فرآورده های جانبی گندزدایی (WHO)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی2(EPA)
شیمی گندزداها و فرآورده های جانبی گندزدایی (WHO)
مبانی کلرزنی
ازن (EPA) PH در آب آشاميدنی
فلوراید در آب آشاميدنی(WHO)
نوتریئنتها در آب آشاميدنی (WHO)
چاههای آب (EPA)
معيارهای کیفی آبهای مورد استفاده جهت مقاصد تفريحی
رهنمودهای تکنیکی بازگردش پساب شستشوی فیلترها
کتاب: مدیریت زائدات باقیمانده در تصفیه خانه آب
مبانی آبهای بطری شده (EPA)
آبهای بطری شده (EPA)
استانداردهای آب آشاميدنی (EPA)
صافی شنی کند
راديونوکلئيدها در آب آشاميدنی فيلتراسیون غشایی
سختی گیری با آهک
جارتست
حذف آهن و منگنز تبادل یونی
فیلتراسیون دیاتومه ای آب آشاميدنی کنترل خوردگی
پلی آلومينيوم کلراید (PAC)
استاندارد روشهای نمونه برداری آب (ايران)
استانداردهای آب آشاميدنی (ایران)
مبانی و ضوایط طراحی طرح شبکه آبرسانی شهری
کنترل کیفیت در تصفیه خانه های آب (فارسی)
کتاب:پیشرفتهای بوجود آمده در آب آشامیدنیwho
منبع:سايت پايگاه مهندسي بهداشت محيط ايران
مبانی تصفيه فاضلاب (EPA)
مبانی تصفيه بیولوژیکی فاضلاب(اسلاید)
کتاب: تکنولوژیهای تصفیه فاضلاب (EPA)
کتاب: تصفیه پساب فاضلاب توسط زمین (EPA)
کتاب: مدیریت سیستمهای تصفیه در محل (EPA)
مشکلات راهبری لجن فعال و رشهای کنترل آنها
کتاب: گندزداها و اکسيدکننده ها (EPA)
رهنمودهای میکربی پساب جهت آبیاری فضای سبز (WHO)
گندزدایی فاضلاب با UV
کتاب: آناليز فاضلاب جهت استفاده در کشاورزی (WHO)
گندزدایی فاضلاب با ازن
کتاب: تکنولوژیهای مدیریت بیوسالید (EPA)
فرمولهای کاربردی در آب و فاضلاب
وتلندهای زیر سطحی (EPA)
بیوراکتورهای غشایی (EPA)
لاگون با هوادهی جزئی (EPA)
کتاب: کنترل کیفیت در آزمایشگاههای فاضلاب (EPA)
لاگون با هوادهی دیفیوزری (EPA)
استاندارد استفاده مجدد از فاضلاب در ایران
استانداردهای نمونه برداری و آزمایش فاضلاب (ایران)
متون قابل دانلود در زمینه آب
کتاب: کنترل آلودگی آب (WHO)
کتاب: پايش کيفيت آب (WHO)
کتاب: ارزیابی کیفیت آب (WHO)
کتاب: تصفیه آب و کنترل پاتوژنها (WHO)
کتاب: رهنمودهای کيفی آب آشاميدنی (WHO)
کتاب: بهداشت آب از نظر آلاينده های شيميايی (WHO)
کتاب: شمارش بشقابی هتروتروفيک (EPA)
کتاب: کمیت آب مصرفی در مسکن (WHO)
بیماریهای منتقله از آب (WHO)
تصفيه آب در شرايط اضطراری (WHO)
ميکروبيولوژی آب در شبکه های توزيع (WHO)
کتاب: تامین آب در شرایط اضطراری (WHO)
شاخصهای کیفیت میکربی آب (WHO)
قانون کلی فرمها برای اجتماعات کوچک (EPA)
کتاب: کنترل عوامل میکربی در شبکه توزیع (WHO)
میکروبیولوژی بیوفیلم در شبکه توزیع
اثرات بهداشتی ناشی از رشد بیوفیلم در شبکه توزیع(EPA)
کتاب: باکتریها درآب آشاميدنی (EPA)
کتاب: آئروموناس در آب آشاميدنی (EPA)
کتاب: ملیکوباکتریومها در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب: کریپتوسپوریدیوم در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب:معیارهای کیفی آی جهت مصارف تفریحی
کتاب: لژیونلا در آب آشامیدنی (EPA)
کتاب:سموم سیانوباکترها در آب (WHO)
کتاب: ژیاردیا در آب آشامیدنی (EPA)
جلبکهای آب شیرین (WHO)
کنترل طعم وبوی آب
طعم وبوی آب (اسلاید)
مبانی انعقاد و لخته سازی
انعقاد و لخته سازی (اسلاید)
انعقاد، لخته سازی و فیلتراسیون
مقدمه ای بر انعقاد
تصفیه آب (فیلتراسیون)
مبانی فیلتراسیون آب
اهمیت کدورت در تصفیه آب
کتاب: حذف آرسنیک از آب(EPA)
سولفيد هیدروژن به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی
کتاب: سموم سیانوباکترها در آب(WHO)
گندزدایی آب آشاميدنی(WHO)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی1(EPA)
گندزداها و فرآورده های جانبی گندزدایی (WHO)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی2(EPA)
شیمی گندزداها و فرآورده های جانبی گندزدایی (WHO)
مبانی کلرزنی
ازن (EPA) PH در آب آشاميدنی
فلوراید در آب آشاميدنی(WHO)
نوتریئنتها در آب آشاميدنی (WHO)
چاههای آب (EPA)
معيارهای کیفی آبهای مورد استفاده جهت مقاصد تفريحی
رهنمودهای تکنیکی بازگردش پساب شستشوی فیلترها
کتاب: مدیریت زائدات باقیمانده در تصفیه خانه آب
مبانی آبهای بطری شده (EPA)
آبهای بطری شده (EPA)
استانداردهای آب آشاميدنی (EPA)
صافی شنی کند
راديونوکلئيدها در آب آشاميدنی فيلتراسیون غشایی
سختی گیری با آهک
جارتست
حذف آهن و منگنز تبادل یونی
فیلتراسیون دیاتومه ای آب آشاميدنی کنترل خوردگی
پلی آلومينيوم کلراید (PAC)
استاندارد روشهای نمونه برداری آب (ايران)
استانداردهای آب آشاميدنی (ایران)
مبانی و ضوایط طراحی طرح شبکه آبرسانی شهری
کنترل کیفیت در تصفیه خانه های آب (فارسی)
کتاب:پیشرفتهای بوجود آمده در آب آشامیدنیwho
منبع:سايت پايگاه مهندسي بهداشت محيط ايران