صفحه 1 از 1

ﻛﻠﺮزﻧﻲ آب ﺧﺎم‬ یا پیش کلرزنی

ارسال شده: 03 آگوست 2009 23:49
توسط naderloo
[JUSTIFY]ﻛﻠﺮزﻧﻲ آب ﺧﺎم‬
‫ﻫﺪف از ﻛﻠﺮزﻧﻲ آب ﺧﺎم، ﺳﺎﻟﻢ ﺳﺎزي آب ورودي ﺑﻪ ﺗﺎﺳﻴﺴﺎت ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن و ﺣﺬف ﻧﺴﺒﻲ آﻻﻳﻨﺪهﻫﺎي‬ ‫آﻟﻲ ﻣﻮﻟﺪ ﺑﻮ و ﻃﻌﻢ ﻧﺎﻣﻄﻠﻮب، ﺣﺬف ﻧﺴﺒﻲ آﻻﻳﻨﺪهﻫﺎي ﻣﻌﺪﻧﻲ ﻣﻮﻟﺪ رﻧﮓ ﻣﺎﻧﻨﺪ: آﻫﻦ، ﻣﻨﮕﻨﺰ، ﻓﻠﺰات ﺳﻨﮕﻴﻦ و‬ ﺗﻪﻧﺸﻴﻨﻲ آﻧﻬﺎ در ﻣﺮﺣﻠﻪ زﻻلﺳﺎزي و ﺟﻠﻮﮔﻴﺮي از رﺷﺪ ﺑﻌﺪي ﻣﻴﻜﺮو ارﮔﺎﻧﻴﺴﻢﻫﺎ و ﮔﻴﺎﻫﺎن آﺑﻲ در ﺗﺎﺳﻴﺴﺎت‬ ﺗﺼﻔﻴﻪﺧﺎﻧﻪ اﺳﺖ.‬
‫ﻛﻠﺮزﻧﻲ آب ﺧﺎمﺑﺎﻳﺪ در ﺣﺪي اﻧﺠﺎم ﺷﻮد ﻛﻪ در آب ﺧﺮوﺟﻲاز ﻓﻴﻠﺘﺮﻫﺎ ﻣﻘﺪار ﻛﻠﺮ آزاد ﺑﺎﻗﻴﻤﺎﻧﺪه در ﺣﺪود 2/0 ﺗﺎ‬ ‫3/0 ﻣﻴﻠﻴﮕﺮم ﺑﺮ ﻟﻴﺘﺮ در زﻳﺮ ﺻﺎﻓﻴﻬﺎ ﻣﻮﺟﻮد ﺑﺎﺷﺪ.‬
‫ﺗﺒﺼﺮه: در ﺻﻮرت اﺣﺘﻤﺎل اﻳﺠﺎد ﺗﺮي ﻫﺎﻟﻮﻣﺘﺎﻧﻬﺎ و ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت ﻛﻠﺮه ﺳﻤﻲ و ﺧﻄﺮﻧﺎك، ﺣﺘﻲاﻟﻤﻘﺪور از ﻛﻠﺮزﻧﻲ آب‬‫ﺧﺎم ﭘﺮﻫﻴﺰ ﮔﺮدد و از روﺷﻬﺎي ﺗﻮﺿﻴﺢ داده ﺷﺪه در ﺑﺨﺶ ﺗﺮيﻫﺎﻟﻮﻣﺘﺎﻧﻬﺎ ﺑﻬﺮهﮔﻴﺮي ﺷﻮد.‬[/JUSTIFY]