[JUSTIFY]شركت ذوبآهن اصفهان به منظور تامين نيروي انساني خود، استخدام مينمايد.
به گزارش خبرنگار بازاركار، اين شركت كاركنان خود را از ميان دارندگان مدرك ديپلم تا كارشناسي ارشد و از طريق برگزاري آزمون و مصاحبه، گزينش و به صورت قراردادي جذب مينمايد.
بر اين اساس، از دارندگان مدرك كارشناسي ارشد در رشتههاي صنايع، كارشناسي محيط زيست، علوم آزمايشگاهي، كاردرماني، تكنولوژي پرتوشناسي راديولوژي، مامايي، پرستاري، بهداشت حرفهاي، مكانيك، مواد، عمران، برق، كارداني علوم آزمايشگاهي، تكنولوژي پرتوشناسي، راديولوژي، بيهوشي، هوشبري، اطاق عمل، مكانيك، مواد، ماشينافزار، جوشكاري، برق و ديپلم در گروههاي برق، مكانيك و توليد دعوت به همكاري ميشود.
متقاضيان ميتوانند براي دسترسي به اطلاعيه استخدامي به صفحه 5 شماره 585 نشريه بازاركار مورخ بيست و پنجم دي مراجعه و از تاريخ ششم بهمن لغايت بيستم بهمن نسبت به ثبتنام اقدام نمايند.[/JUSTIFY]
استخدام محیط زیست و بهداشت حرفه ای در ذوب آهن اصفهان
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
استخدام محیط زیست و بهداشت حرفه ای در ذوب آهن اصفهان
آخرین ويرايش توسط 1 on naderloo, ويرايش شده در 20.
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: شیراز
- تماس:
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، حق با شماست عنوان اصلاح شد ولی معمولا در کلیه استخدام های اینچنینی برای یک عنوان شغلی چندین رشته مرتبط در نظر میگیرند که جهت اطلاع از آن تنها راه مراجعه به اطلاعيه استخدامي نشريه بازارکار صفحه 5 شماره 585 مورخ بيست و پنجم دي
میباشد
اگر کسی از بازدید کنندگان نشریه مذکور را تهیه نموده است لطفا اطلاعات تکمیلی در این خصوص ارائه کند.
میباشد
اگر کسی از بازدید کنندگان نشریه مذکور را تهیه نموده است لطفا اطلاعات تکمیلی در این خصوص ارائه کند.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان