تبادل نظر در خصوص سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران

در این انجمن به همایش ها در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.
ارسال پست
نمایه کاربر
naderloo
مدیر کل
مدیر کل
پست: 2793
تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
حالت من: Khaste
محل اقامت: تهران
تماس:

تبادل نظر در خصوص سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران

پست توسط naderloo »

[JUSTIFY]سلام دوستان قصد داریم در این بخش به بررسی اولین و دومین جشنواره و همچنین سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران بپردازیم بازهم اشاره میکنم که قصد سیاه نمایی نداریم همانند بحث و تبادل نظر در خصوص چهاردهمين همايش ملی بهداشت محيط - یزد که به نقاط ضعف و قوت چهاردهمین همایش بهداشت محیط ایران که در یزد برگزار گردید پرداختیم میخواهیم در فضایی مناسب به بحث پیرامون این جشنواره ها بپردازیم،هدف جشنواره بهداشت محیط تشويق محققان عنوان شده است و تلاشهای انجمن علمی بهداشت محیط علاوه بر برگزاری چهارده همایش ملی بهداشت محیط ایران تاکنون شامل دو جشنواره بهداشت محیط در روز بهداشت محیط و یک جلسه هم انديشي آلودگي هوا پس از بحران آلودگی هوای تهران در دی ماه سال گذشته بوده است شما با بررسی این همایش ها و جشنواره ها در حقیقت فعالیتهای انجمن علمی بهداشت محیط ایران را مورد واکاوی قرار داده اید[/JUSTIFY]
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
[CENTER]
تصویر

تصویر
[/CENTER]
نمایه کاربر
naderloo
مدیر کل
مدیر کل
پست: 2793
تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
حالت من: Khaste
محل اقامت: تهران
تماس:

Re: تبادل نظر در خصوص سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران

پست توسط naderloo »

farshid نوشته شده:متاسفانه هنوز که هنوزه تعریف نقد اشتباه برداشت می شود. در نقد حتما باید نکات منفی را دید در نقد از روش سلبی استفاده می شود. نکات مثبت را گفتن که نقد نیست تعریف و تمجید است. باز اشاره می کنم من فقط این مقاله را مطالعه کردم، و به اشتباهش پی بردم. بقیه مقالات را نمی دونم.اما یک نکته جالب، دیروز مقالات همایش محیط زیست در دانشگاه تهران به دستم رسید باز گلی به جمال همایش بهداشت محیط.بنده با آقای ندرلو موافقم باید راه را پیمود.اگر از بنده خرده می گیرید که مدام به خارجی ها!!! ارجاع می دهم فقط به این دلیل است که اونا بیشتر می دونند و بشتر کار می کنند همین.در آخر می خواستم بگم در داخل، بچه های شیمی کاربردی در زمینه محیط زیست به مراتب قوی تر از ما کار می کنند.خدا آقای دکتر دانشور را رحمت کند. (اینم از داخلی ها)
برای شروع موارد ذیل پیشنهاد میشود:
1.چرا جشنواره در قالب همایش های ملی بهداشت محیط ایران برگزار نمیشود و چه لزومی دارد که جشنواره به صورت مجزا برگزار شود چرا که میتوان ساعاتی از همایش ملی بهداشت محیط را به برگزاری جشنواره که عمدتا به تقدیر از فعالیت های برتر بهداشت محیطی میپردازد پرداخت و داوری فعالیت ها نیز با مقالات همایش صورت پذیرد تا نگاه جامع تری هم به فعالیت ها داشت.

2.نحوه داوری در جشنواره به چه شکلی است و آیا انتقادات دکتر مختاری:
mhimokhtari نوشته شده:متاسفانه سیستم جامعی برای داوری مقالات همایشها در کشور ما وجود ندارد. عدم دسترسی به مقاله کامل برای داوران در مرحله داوری، شاید مهمترین دلیل این مشکل باشد. در کنار این مسئله، فقدان بانک اطلاعاتی جامع مقالات همایشهای داخلی، دور شدن از بحث اخلاق در پژوهش توسط برخی اشخاص، عدم نظارت برخی اساتید بر مقالات چاپ شده توسط دانشجویان، تعجیل در فرستادن مقاله برای همایش و .... میتواند باعث بروز چنین اتفاقات ناخوشایند باشد. همه اینها که گفتم تفاوت ما با دنیای امروز است و فرسنگها فاصله ما با دنیای باصداقت علم امروز. به رتبه بندی برترین دانشگاههای دنیا نگاه کنید. ما کجا هستیم وآنها کجا!! تفاوت ما و آنها در همین هاست. اما باید تلاش کنیم تا روز به روز بهتر شویم.
شامل جشنواره بهداشت محیط نیز هست و یا نه جشنواره بهداشت محیط سیستم جامع تری در داروی پیش رو دارد

3.آیا اشتباهات داوری همایشهای ملی بهداشت محیط در داوری جشنواره نیز تکرار میشود:
farshid نوشته شده:بنده در زمینه ای درحال مطالعه هستم به مدت زیاد؟؟؟؟؟؟
در همایش مقاله ای دیدم در همین زمینه که به کل اشتباه بود!!!!!!! خیلی تعجب کردم،اسمهای بزرگی هم در مقاله دیده شد.میخواستم بگم داوری مقاله با نقد مقاله خیلی متفاوت است. داور(referee) به معنی مرجع است یعنی کسی که در زمینه ای متخصص است و قادر به حکم صادر کردن است. اما منتقد با هر دانایی قادر به انتقاد از کار هست و به نظر شخصی نزدیک است. حالا حرف این است اگر از این اشتباهات در دیگر مقالات هم باشد اون وقت تکلیف چیست؟
چاپ و ارائه این دست مقالات بر عهده کیه؟ نشر اشتباهات از خود اشتباه ..............
به هر حال من در زمینه های دیگه هیچ اطلاعی ندارم؟
اما بر حسب علاقه شخصی اون مقاله رو خوندم البته ممکن است مقالات عیب هایی داشته باشند اما اشتباه در روش کار ، تحلیل آن، .... بسیار سوال برانگیز است.
farshid نوشته شده:بنده نظرم اینه که عملا داوری وجود ندارد، مگر می شود شخصی درباره همه علوم محیطی اطلاع داشته باشد وقتی شخصی به عنوان داور، مقاله هایی درباره مواد زائد ،آلودگی هوا ، انواع روشهای تصفیه فاضلاب و ....را داوری میکند نتیجه اش می شود اون مقاله که گفتم. داوران عزیز حتی زحمت یک مرور در رفرنسهای مقالات هم نمی دهند بارها گفتم مقالات فارسی بی تردید ایراد دارند چون در سیستم مناسبی انتشار نمی یابند. حرف آقای مختاری درست است بحث اخلاق همیشه نادیده گرفته می شود. بنده به شخصه مطمئنم که اگر این مقالات را به اهلش می دادند خیلی از آنها قابلیت ارائه نداشتند. امیدوارم در همایش بعدی از این دست ایرادات نبینیم.(البته بعید می دانم)
4.مرجع اعتراض به داوری مقالات کیست؟
اگر کسی به داوری مقاله خود اعتراض داشت چه کند اعتراض خود را به چه مرجعی و چطور اعلام نماید.
در همایش چهاردهم معترضانی به داوری مقالات وجود داشت که چون نمیدانستند اعتراض خود را کجا ببرند و چطور مطرح نمایند کل همایش چهارهم و همایشهای قبلی بهداشت محیط را زیر سوال میبردند لذا میبایست سیستم کاملی برای رسیدگی به اعتراضات داوری بوجود آید

5.سایت جشنواره کجاست؟؟؟
آیا به اعتقاد برگزار کنندگان جشنواره تنها یک فراخوان در سایت پربازدید انجمن؟؟ کفایت میکند و اطلاع رسانی صحیحی انجام شده است.
به قول معروف بازهم صد رحمت به همایش چهاردهم که حداقل یک ساب دومین داشت
mmaroosi نوشته شده:یکی از ایرادات این همایش سایت!!! همایش است.در واقع این سایت هیچ چیز خاصی ندارد و از وجنات آن پیداست که به خوبی بروز رسانی نشده و مشکل هاستینگ و به روز رسانی دارد. در بسیاری از مواقع هم از دسترس خارج است و خطاهای دسترسی زیادی می دهد.که با تمام احترامی که برای برگزارکنندگان قائلم سایت م ز خ ر ف ی است البته لازم به ذکر است که مدیریت سایت از دسترس برگزارکنندگان هماش و مدیر اجرایی آن خارج است!!!؟؟!!!
کلا برگزاری همایش در ایران ظاهرا با اعمال شاقه است.
یه روز قیف هست قیر نیست یه روز قیر هست قیف نیست و...
جا دارد که انجمن علمی برای سایت همایش ها یه فکر اساسی بکند.
با توجه به اینکه این همایش هر ساله برگزار می شود و به نوعی نمود عینی انجمن علمی بهداشت محیط همین همایش ملی است.
پیشنهاد:
بهتر است یه سایت خوب و قوی با دیتابیس قوی و وب هاست خوب ویژه مستندات علمی همایش ایجاد شده و موضوع ثبت نام های سالانه همایش در آن دیده شود. به عبارت دیگر به جای ایجاد سایت های ضعیف سالانه یک سایت متمرکز طراحی شده و در هر همایش در اختیار برگزار کنندگان آن سال قرار داده شود.
طراحی چنین سایتی چند مزیت دارد:
صرفه جویی در هزینه طراحی سایت و خرید دامنه و فضا
ایجاد یک پایگاه داده معتبر در خصوص مقالات ارائه شده در همایش
شناسایی متمرکز محققان بهداشت محیط و ایجاد پایگاه داده جهت آنان
افزایش احتمال رجوع به مقالات بهداشت محیط
افزایش احتمال تبادل علمی بین محققان بهداشت محیط
جلوگیری از دوباره کاری در انجام تحقیقات
و...
6.آرم و پوستر جشنواره ....؟؟
در خصوص تصاویر و آرم جشنواره ققط باید بگم متاسفم؟؟
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
[CENTER]
تصویر

تصویر
[/CENTER]
نمایه کاربر
nad
آماتور
آماتور
پست: 132
تاریخ عضویت: 17 دسامبر 2009 00:00

Re: تبادل نظر در خصوص سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران

پست توسط nad »

سلام، ممنون از این مبحث به نظر من هم جا داره فعالیت های انجمن علمی بهداشت محیط و اقدامات اون به خصوص برگزاری همایش ها و جشنواره ها مورد واکاوی قرار بگیره کاری که کمتر کسی به اون پرداخته باید اساتید ما در انجمن پاسخگوی انتقادات و پذیرای پیشنهادات باشند تا بتوانیم انجمن پویاتری را بسازیم

در خصوص جشنواره امسال فکر میکنم شدیدا از بودجه رنج میبره و به قول شما از نداشتن سایت و آرم و این جور چیزها کاملا روشنه

معمولا یه جشنواره کیفیتش به بودجه اونه و متولیان برگزاری جشنواره داره

ولی بنده هم موافق با ادام شدن اون در همایش علمی بهداشت محیط هستم

باید بیشتر بررسی بشه و ...
نمایه کاربر
farshid
ارشد
ارشد
پست: 776
تاریخ عضویت: 23 ژوئن 2010 00:00
حالت من: Badhal
محل اقامت: تهران
تماس:

تبادل نظر در خصوص سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران

پست توسط farshid »

سلام

معمولا باید نحوه برگزاری جشنواره با همایش متفاوت باشد.
همایش جنبه آکادمیک دارد و برای ارائه مطالب علمی جدید برگزار می شود به خصوص که همایش جنبه ملی و بین المللی داشته باشد.
اما جشنواره در حقیقت حضور افراد هم صنف در مراسمی نه چندان رسمی برای تقدیر و تشکر از فعالیت های انجام شده است.
بنده به شخصه با این جور جشنواره ها موافق هستم. اما پیشنهاد می کنم جشنواره در هر سال فقط در یک مکان برگزار شود چون جشنواره محدود به مکان و زمان خاصی است.
این نکته ای است که همیشه فراموش می شود.
اگر به خاطر روز ملی بهداشت محیط است بهتر است هر ساله در یک مکان ویژه برگزار شود. همچنین با توجه به اینکه علوم محیط زیست جنبه های متفاوتی دارد بهتر است در زمینه های فرهنگی و ترکیب علوم مختلف نیز فعالیت هایی در نظر گرفته شود.

به امید پایداری جشنواره ها و جشن ها
F.ghanbari8@gmail.com

Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication

نمایه کاربر
naderloo
مدیر کل
مدیر کل
پست: 2793
تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
حالت من: Khaste
محل اقامت: تهران
تماس:

Re: تبادل نظر در خصوص سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران

پست توسط naderloo »

سلام دوستان فراخوان سومين جشنواره علمي بهداشت محيط در سایت قرار گرفت و جشنواره در آستانه برگزاری است ولی هنوز هم منتظر جوابیه و نظرات دبیر اجرایی جشنواره هستیم تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
[CENTER]
تصویر

تصویر
[/CENTER]
نمایه کاربر
mmaroosi
جدید
جدید
پست: 76
تاریخ عضویت: 07 می 2010 00:00
حالت من: Badhal
تماس:

Re: تبادل نظر در خصوص سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران

پست توسط mmaroosi »

سومین جشنواره علمی بهداشت محیط در روز چهارشنبه 17 اسفند ماه در محل سالن اجتماعات ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز نبش خیابان قدس برگزار شد. در این مراسم از فعالان بهداشت محیط در بخش های مختلف تقدیر شد.
در این مراسم ابتدا دکتر مصداقی نیا در خصوص اهمیت بهداشت محیط سخنانی بیان فرمود.
تصویر

سپس دکتر ناصری به عنوان ریس هیئت داوران جشنواره روند برگزاری سومین جشنواره علمی بهداشت محیط را به اختصار بیان نمود.
تصویر

در ادامه از سه نفر از اساتید مطرح بهداشت محیط که اخیرا بازنشسته شده اند، تجلیل شد.
1- دکتر پرورش
تصویر

2- دکتر شاهمنصوری
تصویر

3- دکتر پورمقدس که در مراسم حضور نداشتند.

در ادامه برگزیدگان اصلی سومین جشنواره به شرح ذیل معرفی شدند


1- بخش مقاله:
رتبه اول: دکتر ذبیح الله یوسفی
تصویر
تقدیر هیئت داوران: مهندس محمد حسین صولت

2- بخش کتاب
در این بخش هیچکدام از آثار ارسالی حایز امتیاز لازم برای رتبه های اول تا سوم نگردید.

3- بخش پایان نامه
الف: پایان نامه دکتری
رتبه سوم: آقای دکتر رضا سعیدی
تصویر
ب: کارشناسی ارشد:
رتبه دوم خانم مهندس هدی امیری
4- بخش ابداع و اختراع:
در این بخش هیچکدام از آثار ارسالی حایز امتیاز لازم برای رتبه های اول تا سوم نگردید.

5- فعالیت اجرایی بهداشت محیطی
رتبه دوم: مهندس سید رضا غلامی از مرکز سلامت محیط و کار


تصویر

رتبه سوم مشترکاً:
1- مهندس یداله غفوری از دانشگاه علوم پزشکی قم
تصویر

2- مهندس حسین عمادی نژاد از دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
تصویر

3- مهندس وحید جعفری دانشگاه علوم پزشکی یزد
تصویر


6- پژوهشگر جوان:
جایزه پژوهشگر جوان نیز که جزو بخش های جدید جشنواره سوم بود به آقای دکتر مهدی احمدی مقدم اهدا شد.
تصویر
دانشجوي دكتراي تخصصي مهندسي بهداشت محيط
دانشگاه علوم پزشكي تهران
نمایه کاربر
naderloo
مدیر کل
مدیر کل
پست: 2793
تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
حالت من: Khaste
محل اقامت: تهران
تماس:

Re: تبادل نظر در خصوص سومين جشنواره علمي بهداشت محيط ايران

پست توسط naderloo »

سلام، دوستان جشنواره چهارم هم روز چهارشنبه نهم اسفند ما در ستاد مرکزی دانشگاه تهران برگزار میشود، امید است که بتوانیم دوستان را در جشنواره چهارم زیارت نماییم.


برگزاری چهارمین جشنواره علمي بهداشت محيط
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
[CENTER]
تصویر

تصویر
[/CENTER]
ارسال پست

بازگشت به “همایش ها”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان